De docent
De gitaarlessen worden verzorgd door Jeroen Rombouts. Jeroen begon zijn gitaarstudie op 14 jarige leeftijd op de plaatselijke muziekschool. Gedurende de middelbare school volgde hij al lessen op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar hij later de opleiding Klassieke Muziek volgde. Daar had hij les van Enno Voorhorst en volgde hiernaast diverse masterclasses van meestergitaristen als Pavel Steidl, Jan Irving (Tjechië) en Carlo Marchione (Italië).

Jeroen vervolgde zijn studie aan de Hochschule für Musik te Detmold in Duitsland onder leiding van gerenomeerd concertgitariste Dale Kavanagh. Hier sloot hij zijn hoofdvak klassiek gitaar met zeer goede beoordeling af. Na deze periode volgde Jeroen als aanvulling een serie masterclasses in Barcelona, onder leiding van de Canadese meestergitariste Laura Young. Hier was het ook dat hij zich herenigde met zijn eerste gitaardocent Albert Nuijten. Samen met hem en de muzikantengroep Los Zumos gaf hij meer dan honderd concerten langs de Spaans Catalaanse kust met een programma van klassieke en hedendaagse muziek (pop, blues, folk en Spaanse muziek).

Ondanks de successen met deze groep besloot Jeroen zich weer in Nederland te vestigen en speelde onder meer in de musical ‘Zorro’ van Joop van den Ende Theaterproducties. Hij houdt zich bezig met verschillende muzikale projecten, het geven van optredens bestaande uit klassieke en lichte muziek en geeft gitaarlessen in o.a. ‘s-Hertogenbosch en Amsterdam. Met meer dan 10 jaar leservaring en het diploma Muziekpedagogiek (Koninklijk Conservatorium, Den Haag) ben je bij Jeroen dan ook in goede handen voor het leren bespelen van de gitaar.
Gratis proefles

  • Deze proefles is geheel vrijblijvend en kost je niets.
  • Ook voor een eventueel advies voor aanschaf van een instrument.

Neem contact op met de docent:

Bel of whatsapp:   06 811 832 20
Stuur een email:   jeroenrombouts@live.nl

Gratis proefles !

  • Geheel vrijblijvend
  • Ook voor een eventueel advies voor aanschaf van een instrument.
Meld je nu aan

De docent

Jeroen Rombouts
Meer informatie over de docent


Contactgegevens

Telefoon:   06 811 832 20
E-mail:   jeroenrombouts@live.nl